Jdi na obsah Jdi na menu
 


Domácí úkoly - zpráva z edookit + Zásobník na písmenka

26. 9. 2023

Milí rodiče,
píši doplňující informaci ohledně zobrazení domácích úkolů, neb se mi od vás opakovaly dotazy, proč vám posílám odkazy a videa edookitem a vy to vidíte jako domácí úkol, i když to úkol není.

Věc se má tak, že součástí mé přípravy na výuku jsou také různé písničky, krátká videa, doplňující obrázky aj., a jedinou možností, kam mohu tyto odkazy ukládat, aby byly aktivní jak pro mě, tak i pro rodiče chybějících dětí, je kolonka domácí úkol - tzn. vám přijde automaticky edookitem zpráva Domácí úkol a obsahuje tyto odkazy (většinou dopisuji, že jde o odkazy pro hodinu, takže se nejedná o úkol, ale pracujeme s nimi v rámci hodiny. Vám mohou sloužit buď k dobrovolnému procvičování nebo nevyužijete).
Úkol poznáte tak, že je nadepsaný jako ČJ - úkol:

Jinak se to vyřešit nedá, chcete-li mít lepší přehled, koukejte na třídní stránky, tam se vše zobrazuje tak, jak má ...

Omlouvám se za komplikace a doufám, že nyní je to již jasnější, hezké odpoledne, VD.

P.S.: Začínáme již s písmenky, prosím o pořízení Zásobníku na písmenka (má velikost cca A4 a je v něm spousta políček na zasunování písmenek). Zásobník budou děti nechávat ve škole, aby se nám písmenka nesypala. Jakmile v příštím týdnu pošlu sadu písmenek domů, budu potřebovat doma vždy vystřihnout aktuálně probíraná písmenka, ze zadní strany je podepsat iniciály dítěte a zagumičkované je poslat do školy, kde si je děti vloží do Zásobníku, se kterým pak budeme pracovat. Děkuji.