Jdi na obsah Jdi na menu
 


Hurvínek prodává nevěstu

24. 11. 2023

Milí rodiče,

v úterý 28.11.2023 jdeme do divadla na představení Hurvínek prodává nevěstu. Lístky jsou placeny z TF (pokud děti onemocní a nepůjdou, nic se nevrací, lístek propadá, Reduta to tak má nastaveno).

Organizace dne:

1. Sraz bude v 8.30 před hlavním vchodem. Děti, které přijdou do ranní ŠD nebo rovnou na 8.00 do třídy, si chvilku pohrají, pak se nachystáme a půjdeme společně na sraz před školu, kde si vyzvednu zbytek dětí.

2. Před představením se v divadle nasvačíme a potom se zúčastníme lektorského vysvětlení, co se v představení bude dít. Bude to takový hravý workshop s Hurvínkem :-)

S sebou do divadla budou děti mít v batůžku: svačinu, pití, čip, papírové kapesníčky, pláštěnku, papuče + lísteček, kdo půjde po O (v úterý totiž normálně nikdo po O nechodí).

Prosím, aby byly děti svátečně oblečeny, ale zároveň tak, aby jim nebyla zima.

3. Návrat do školy bude kolem 13:00. Nedokážu přesně odhadnout, v kolik se vrátíme. Na děti, které půjdou po obědě, si budete muset počkat nebo je ten den nechat v družině.

4. DŮLEŽITÉ!

Pokud bude vaše dítě nemocné nebo na představení z jiného důvodu nepůjde, tak mi dejte, prosím, večer v pondělí nebo brzo ráno v úterý vědět. Děkuji!

Mějte se hezky! VD.