Jdi na obsah Jdi na menu
 


Informace k pondělí 4.9.

2. 9. 2023

Milí rodiče,
velmi vás zdravím a posílám poslední informaci k prvnímu školnímu dni. Psala vám již paní ředitelka souhrnnou zprávu o průběhu prvního týdne, já jen doplním několik málo věcí za sebe ...

Sejdeme se před hlavním vchodem do školy v 8.00. Přijdu s ostatními paními učitelkami, přečteme seznamy dětí, seřadíme se do dvojic a půjdeme společně přes parkoviště na horní hřiště, kde proběhne slavnostní zahájení školního roku. Protože nevím, jak dlouho tam budeme, prosím - nedávejte dětem s sebou sladkosti v kornoutech (jak se někdy nosí), děti nebo vy byste je museli držet a třeba by ani nebyl čas je rozdat ... pokud budete chtít, nachystejte je třeba až na druhý/třetí školní den :-).

Potom společně půjdeme do třídy, děti se posadí, vás poprosím, abyste stáli vzadu či na boku třídy, nebudu mít pro vás židličky (omlouvám se). Po krátkém úvodu (který má ve třídě končit v 9.15) si pro všechny děti přijde paní vychovatelka z ŠD, řekne vám pár informací a odvede si je na obhlídku školy. My si spolu uděláme krátkou půlhodinovou schůzku, kde se dozvíte podrobně o průběhu dalších dní do konce týdne.

Poté paní vychovatelka děti přivede (cca v 9.45), budete spolu moci odejít domů, popř. děti zůstanou již ve ŠD.

Prosím, berte časový odhad s rezervou, pokud se zdržíme na hřišti, může se program ve třídě lehce protáhnout, přece jen chci, aby si to děti užily :-), nechci nic uspěchat ...

Už se na vás i děti moc těším, přeji krásný sobotní podvečer, hezkou neděli a v pondělí - vykročte všichni tou správnou nohou :-). Zdravím vás, VD.

P.S.: Prosím - dejte dětem aktovky, budou důležité!!!