Jdi na obsah Jdi na menu
 


Zpráva z dnešního dne 6.9. + info ke čtvrtku :-).

6. 9. 2023

Milí rodiče,
už si pomalinku s dětmi zvykáme ve škole, vnímáme, že nám zvoní na přestávku a hodinu, pořád se ptáme, kdy už budeme jíst?, hrajeme si, seznamujeme se a povídáme.

Dnes jsme hráli hry, seznámili se s patrony, děti by měly mít v pouzdře kartičku s obrázkem, podle kterého by se zítra ráno před dopravákem měly potkat se svým kamarádem. Zase cca v 7.40-7.45. Dnes děti šatnu bez potíží našly :-).

Dostaly ode mě stíratelnou tabulku Maja se 2 fixy, kterým potřebuji najít v pouzdře místo + tabulku budeme nosit každý den do školy :-).

Také by měly přijít domů s průhlednou složkou, ve které najdete:
a) letáky a přihlášky do různých kroužků ... většinou jsou placené, pořádané jiným subjektem než školou, nebo třeba probíhající na škole ... další letáky budu posílat průběžně - pokud byste chtěli přihlásit, řiďte se pokyny na letáčku (nejde nyní o kroužky družinové)

b) informace k vytvoření ISIC kartičky školáka, o které jsem okrajově mluvila v červnu na schůzkách - pokud byste kartu chtěli, je potřeba řídit se pokyny, vyplnit údaje, zaplatit a nahrát fotku dítěte do PROFILU ŽÁKA (tzn. museli byste být přihlášeni na dětský účet), kdyby vám to nešlo, je možné nahrát fotku do PROFILU RODIČE, ale pak musíte edookitem napsat mail p.uč. Radce Valentové, že máte fotku uloženou ve svém rodičovském profilu. Kartička může pak sloužit i jako čip na oběd, kdy s ní i čipem zajdete za referentkou stravy a ona vám vše nastaví a čip odkoupí ...

Pracovní sešity dostanou děti až zítra, dnes na to již nebyl prostor ...

Ve čtvrtek budeme mít první TV. Děti se ještě převlékat nebudou, budeme je provázet sportovišťmi a poučovat o bezpečnosti. Prosím vás, pokud mají děti nějaké omezení v TV, napište mi na lísteček, ať vím, děkuji.

Zítra končíme v 11.40, tzn. možnosti odchodů dětí jsou různé :-), prosím o lístečky, děkuji
a) nejdou do ŠD, ale na O a domů (vyzvedávejte nejdříve od 12.15 ...) - zde záleží na velikosti fronty v jídelně, jak se dostaneme k obědvání ..., děkuji za pochopení, nelze odhadnout dopředu ...
b) nejdou do ŠD, ani na O, jen domů (vyzvedávejte cca od 11.50)
c) jdou do ŠD ... (vyzvedávejte dle pokynů ŠD, nejdříve ve 12.45)

Jinak jste skvělí, všechno krásně zvládáte :-). Mějte hezké odpoledne, VD.